Gasztronómiai élmények és őszinte dicséretek
Borbás Marcsi, a népszerű televíziós műsorvezető, nem tudta leplezni elragadtatását, amikor Pauli Zoltán, a neves gasztroszakember vendégeskedett a műsorában.
Ellenállhatatlan montanara
A Borbás Marcsi Szakácskönyve című műsor legutóbbi epizódjában különleges kulináris élményben volt része a nézőknek. Pauli Zoltán, aki nem mellesleg Tóth Vera férje, montanarát készített – egy olasz pizzatészta-alapú fánkféleséget – mind sós, mind édes változatban.
Marcsi, aki általában büszke az akaraterejére, ezúttal teljesen megadta magát a kísértésnek. „Ez borzasztó, nem jöhetsz többet, mert elhízunk teljesen,” – vallotta be nevetve a műsorvezetőnő, miközben nem tudott betelni Zoltán alkotásával.
Szakmai elismerés
A dicséretek azonban nem álltak meg a montanaránál. Amikor Marcsi felvágott egy Zoltán által sütött kenyeret, újabb áradozásba kezdett. „Mintapéldány a kenyered,” – jelentette ki, hozzátéve, hogy figyelemmel követi Zoltán munkásságát, és szerinte ennél szebb kenyeret nem lehet sütni.
Ez a fajta szakmai elismerés különösen értékes, hiszen Borbás Marcsi maga is tapasztalt a gasztronómia területén. Az, hogy Pauli Zoltán képes volt újat mutatni neki, csak tovább emeli a szakember presztízsét.
Összefoglaló
A Duna TV-n sugárzott epizód nem csak a finom ételekről szólt, hanem a szakmai tiszteletről és a gasztronómia iránti szenvedélyről is. Borbás Marcsi őszinte reakciói és dicsérő szavai bizonyítják, hogy a jó étel és a szakértelem előtt még a legtapasztaltabb műsorvezetők is fejet hajtanak.