Gáspár Bea konyhai karrierjének meglepő fordulata
Gáspár Bea, akit sokan a Győzike Show-ból ismernek, meglepő utat járt be a konyhában. A kezdeti ügyetlenkedéstől eljutott odáig, hogy ma már sikeres szakácskönyvíró és televíziós személyiség.
A konyhai katasztrófáktól a sikerig
Amikor Bea hozzáment Győzikéhez, a konyhában még nem jeleskedett. Az após véleménye szerint akkoriban még a macska sem ette volna meg a főztjét. Csomós főzelékek, ízetlen fogások és odaégett húsok jellemezték konyhai próbálkozásait.

A családalapítás mint fordulópont
A változás Evelin, első lánya születésével kezdődött. Bea felismerte a főzés fontosságát, és elkezdte fejleszteni konyhai képességeit. „A családalapítással a kényszer vitt rá, hogy megtanuljak főzni” – vallotta be őszintén.

Győzike kedvencei és Bea specialitásai
Mára Bea olyan szintre fejlődött, hogy Győzike büszkén hívja meg ismerőseit otthoni ebédre. A férj szerint a rizottó és a lazac Bea legjobb ételei, de a szakácsnő saját bevallása szerint a bakonyi szelet nokedlivel a specialitása.
A főzés mint szenvedély
Bea számára a főzés ma már nem kötelesség, hanem szenvedély. „Engem kikapcsol a főzés” – mondja, és bár nem erőlteti lányaira a konyhai munkát, örömmel segít nekik, ha kérik.
Gáspár Bea története bizonyítja, hogy kellő elszántsággal és gyakorlással bárki fejlődhet a konyhában. A kezdeti ügyetlenkedésből indulva ma már sikeres szakácskönyvíró és televíziós személyiség, aki inspirációt nyújt másoknak is a konyhaművészet elsajátításához.