back to top
18.2 C
Budapest
csütörtök, április 24, 2025
spot_img
Továbbiak

    Tóth Andi konyhatitkait leplezi le YouTube-on

    Tóth Andi a konyhában is bizonyít

    A fiatal énekesnő, Tóth Andi új oldaláról mutatkozik be: főzőműsorával hódít a YouTube-on, ahol gluténmentes receptjei különösen nagy népszerűségnek örvendenek.

    Közel három éve, hogy Tóth Andi úgy döntött, új kihívások felé fordul. A huszonéves tehetség nem csak saját ruhamárkát indított, de nyolc hónapja újraélesztette YouTube-csatornáját is, ezúttal a konyhaművészetre fókuszálva.

    Max rendelünk: Andi a konyhában

    „Az egyik nagy szerelmem és hobbim a főzés, sütögetés” – vallotta be Andi a Max rendelünk című vlogjának beharangozójában. A műsor azonnal elnyerte a követők tetszését, akik örömmel látják viszont a könnyed, laza Andit a konyhában tüsténkedve.

    Tóth Andi gluténmentes desszertjei különösen nagy népszerűségnek örvendenek a nézők körében

    Konyhai bravúrok és őszinte pillanatok

    A nézők nemcsak Andi konyhai ügyességét csodálják, mint például az egykezes tojástörést vagy a villával kimért tejet, de értékelik őszinte gondolatait is, melyeket főzés közben oszt meg velük.

    Népszerű receptek

    Andi csatornáján már közel húsz recept található, melyek közül a gluténmentes banánkenyér bizonyult a legnépszerűbbnek, közel 200 ezer megtekintéssel. Emellett az édes bundás buci és az anyukájától tanult töltött gomba is nagy sikert aratott.

    Gluténmentes banánkenyér recept

    Íme Tóth Andi népszerű gluténmentes banánkenyerének receptje:

    Hozzávalók:
    • 200 g gluténmentes liszt
    • 3 db érett banán
    • 110 g vaj
    • 1-2 evőkanál tej
    • fahéj, ízlés szerint
    • 130 g porcukor
    • 2 db tojás
    • 1,5 teáskanál sütőpor
    • 1 teáskanál szódabikarbóna
    • 1 teáskanál vaníliaaroma
    • 1 teáskanál rum
    • csokidarabkák, ízlés szerint
    • 1 teáskanál só

    Elkészítés:
    1. Pépesítsd a banánt, add hozzá a fahéjat, tejet és vaníliaaromát.
    2. Egy másik tálban keverd habosra a vajat a porcukorral, majd add hozzá a tojásokat.
    3. Öntsd össze a két keveréket, majd add hozzá a száraz hozzávalókat.
    4. Szórd meg csokidarabkákkal, öntsd sütőformába.
    5. 170 fokon süsd 30 percig.
    6. Hűtés után tálald.

    Összegzés

    Tóth Andi főzőműsora bizonyítja, hogy a fiatal tehetség a konyhában is megállja a helyét. Gluténmentes receptjei és közvetlen stílusa miatt YouTube-csatornája egyre népszerűbb, ami új fejezetet nyit az énekesnő karrierjében.

    Ezek is érdekelhetnek

    Ezt se hagyd ki!