Vajda Pierre szigorú véleménye Hajdú Péter Like Bisztrójáról
A neves ételkritikus, Vajda Pierre ellátogatott Hajdú Péter törökbálinti éttermébe, a Like Bisztró és Pizzériába. Tapasztalatairól részletes beszámolót írt, amelyben több ponton is kritizálta az éttermet.
Megtévesztő étlap és átlagos előételek
Pierre első észrevétele az étterem online és helyszíni étlapja közötti eltérés volt. Bár nem tulajdonított nagy jelentőséget az ügynek, megjegyezte, hogy ez nem elegáns a fogyasztókkal szemben.
Az előételek közül a cézársalátát és a kacsarilette-tet kóstolta meg. A salátát átlagosnál igényesebbnek, de fejleszthetőnek ítélte, míg a kacsarilette-nél a nyers zöldségköret okozott csalódást.

Levesek és főételek: hullámzó teljesítmény
A gulyáslevest Pierre az átlagnál jobbnak találta, de frissítésre szorulónak ítélte. A zöldborsóleves azonban már komolyabb kritikát kapott az ízesítés és a kivitelezés miatt.
A főételeknél a brassói aprópecsenye és a borjúpaprikás sem nyerte el a kritikus tetszését. A húsok minősége és elkészítése, valamint a köretek is hagytak kívánnivalót maguk után.
Desszert és összegzés
Az aranygaluska sodója sem nyűgözte le Pierre-t, aki szerint a vaníliaöntet túlságosan édes és zavaros állagú volt.
Összességében Vajda Pierre felemás érzésekkel távozott az étteremből. Bár elismerte, hogy az árak magasabbak az átlagosnál, úgy vélte, hogy ezért a minőségért már keményen meg kell dolgozni mind a vendéglátóhelynek, mind a vendégeknek.
A kritika rávilágít arra, hogy még egy ismert televíziós személyiség éttermének is folyamatosan fejlődnie kell, ha meg akarja állni a helyét a gasztronómia világában és ki akarja elégíteni a kritikus ínyencek igényeit.